Fatih Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve Teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoş görü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Atatürk İlkeleri ve Devrimleri ışığında ; Laik demokratik Cumhuriyete ve kazanımlarına sahip çıkan; insana, doğaya, topluma saygılı, Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, çağdaş ve bilimsel düşünceye sahip, üretken ve yaratıcı, özgüveni gelişmiş öğrenciler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08:25 16:20
Isınma: Merkezi Sistem Kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 246 431 40 06

WEB - https://yenisarfatihortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Gündoğdu mah. Dedegül Cad. Yenişarbademli ISPARTA

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri -

Adres - Gündoğdu mah. Dedegül Cad. Yenişarbademli ISPARTA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine olan uzaklık: 115 km Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.